ELS NOSTRES DISSENYS

Els nostres dissenys: originals i artesanals.

En aquesta categoria podràs trobar tots aquells productes que dissenyem nosaltres mateixes i elaborem al nostre taller: cabassos, bijuteria, clauers, llibretes, ninos o elements decoratius de ceràmica. A més, també hem dissenyat, tot i que no produït, altres productes: ampolles, carmanyoles, bosses i banyadors infantils. 

Cabassos

Els cabassos són un producte que ja fa anys que treballem. En trobaràs de grans i de petits, i fins i tot, carteres de mà! Són un producte clàssic que no falla mai, al qual nosaltres afegim un toc especial i distintiu amb una trena feta amb fil de cotó. Cada estiu anem actualitzant els colors segons les tendències!

Bijuteria

La nostra bijuteria està dissenyada i feta exclusivament per nosaltres al nostre taller. Anem actualitzant les peces segons les tendències i escollim amb delicadesa els materials: minerals, ceràmica o fusta. Muntem i pintem les peces de cada joia. 

Clauer sardina

El clauer sardineta de Cadaqués és bonic, útil i molt colorit. És un souvenir especial que representa un bonic record de Cadaqués. Volíem que, durant l'any, quan els veiéssiu, us transportés a les vacances, a l'olor de mar i a l'estiu.

Llibretes

La pots usar per a dibuixar o escriure, de llibreta de viatges, per a les teves anotacions o per a explicar l'aventura de ser mare. És de tapa dura, tancament elàstic i compta amb 100 fulles blanques perquè puguis dibuixar o escriure tot el que tu vulguis.

Clauers de ganxet

Tens tres models disponibles: el capgròs, el pop i el peix. Són petits i fàcils de transportar. El seu tacte suau ajuda a trobar les claus dins la bossa molt ràpidament. Dissenyats i confeccionats a mà amb molt d'amor per nosaltres. 

Nino Capgròs

El nino capgròs de Sabotigueta és un bonic ninot molt simpàtic dissenyat per nosaltres: és inconfusible. La seva especialitat és arrencar somriures a tot aquell que el mira, és per això que ens agrada tant. Quan ens pregunteu per a què serveix, diem: per a fer-vos somriure! És de drapet i el podeu utilitzar per a decorar qualsevol racó (hi ha qui l'usa per aguantar portes). Dissenyat amb molt d'afecte, us emporteu un trosset de Sabotigueta! Pensat pels amants del disseny i les coses boniques.

Elements decoratius de ceràmica

Teniu disponible l'església de Cadaqués i el test del gatet. La primera és la representació del perfil de l'església de Santa Maria de Cadaqués: una peça singular, tradicional, de qualitat i proximitat. El segon és un test fet per un ceramista de l'entorn i pintat a mà per nosaltres: no n'hi ha dos d'exactament iguals!

Ampolles i carmanyoles

Les ampolles són pràctiques i còmodes, fabricades amb una doble paret d'acer inoxidable que manté la temperatura dels líquids durant hores i preserva el sabor sense contaminacions. Les carmanyoles són de plàstic lliure de BPA i inclouen una goma elàstica i coberts. Hi ha diversos models disponibles i a joc: escull la teva combinació d'ampolla i carmanyola preferida!

Banyadors infantils

La nostra col·lecció de banyadors infantils està dissenyada per nosaltres i produïda a Barcelona. Són dissenys bonics, senzills i còmodes: ideals per passar llargues estones de joc a la platja o a la piscina. A més, són atemporals: anirem tornant a fer els dissenys anteriors que més ens agradin, a mesura que també n'afegirem de nous. Teniu disponible la calceta, el bòxer, el banyador i el biquini. Tots ells fets a partir de teixit reciclat: s'obté del plàstic que es recull dels nostres mars i oceans. 

Bosses

Estil totebag: pràctiques, boniques i senzilles. Transmeten tota la màgia de Cadaqués. Fetes de cotó orgànic i disponibles en diferents colors. 

Puzles

Els puzles de Sabotigueta estan fets a Banyoles amb materiales reciclats i reciclables. Estan dissenyats per nosaltres a partir d'una il·lustració o un quadre nostre. Són únics i originals i només els trobaràs a Sabotigueta! Fets amb amor des de Cadaqués.