ELS NOSTRES DISSENYS

Els nostres dissenys són dissenys originals i fets a mà.

En la nostra categoria dels nostres dissenys trobaràs tots els productes que nosaltres dissenyem donis del nostre taller.

Cabassos

En la nostra categoria de cabassos fets a mà per nosaltres. Un disseny nostre que fem donis de fa anys i cada estiu anem actualitzant els colors segons les tendències. Podràs trobar cabassos grans, petits i fins i tot carteres de mà.

Bijuteria

La nostra bijuteria aquesta dissenyada i feta exclusivament per nosaltres. Muntem i pintem les peces de cadascun dels collarets. Anem actualitzant els colors segons les tendències i triem els materials: fusta, ceràmica i minerals.

Clauer sardina

Clauer sardineta de Cadaqués és un clauer clauers bonic i fet per nosaltres! És un souvenir bonic i útil, en un bonic record de Cadaqués. Volíem que durant l'any, quan els veiéssiu, us transportés a les vacances, a l'olor de mar i a estiu.

Llibretes

Ja tenim aquí la llibreta Cadaqués de SaBotigueta. La pots usar per a dibuixar o escriure, de llibreta de viatges, per a les teves anotacions o per a explicar l'aventura de ser mare. És de tapa dura, tancament elàstic i 100 fulles blanques perquè puguis dibuixar o escriure tot el que tu vulguis.

Clauer cap gròs

El clauer Capgròs és un capgròs petit i fàcil de transportar. El seu tacte suau ajuda a trobar les claus dins de la bossa molt ràpidament. Per a nosaltres, Capgròs significa Sabotigueta. El Capgròs original és la nostra icona. Ens agrada molt treure un somriure a la gent, i ell original serveix per a això.

Nino gat Música

Gat música de Sabotigueta és lleuger, molt suau (100% cotó) i relaxant. A l'interior conté un petit mecanisme de música que, en estirar la corda, comença a sonar la coneguda i dolça nana de Brahms ajudant a relaxar i a dormir als més petits. És pràctic perquè en portar dues cintes pots penjar-ho en el maxicosi, en el cotxe... i distreure durant el trajecte al teu bebè.

Nino Capgròs

Capgròs Rosa Sabotigueta és un bonic ninot molt simpàtic dissenyat per nosaltres, és inconfusible. La seva especialitat és arrencar somriures a tot aquell que ho mira, és per això que ens agrada tant. Quan ens pregunteu per a què serveix,diem: Per a fer-vos somriure! És de drapet i ho pots utilitzar per a decorar qualsevol racó (hi ha qui l'usa per a aguantar portes). Dissenyat amb molt d'afecte, t'emportes un trosset de Sabotigueta. Està pensat per als amants del disseny i les coses boniques.

Nino Ángel amigurimi

L'àngel de SaBotigueta és un angelet de punt de ganxo fet a mà per nosaltres. És un disseny nostre i hem fet uns quants però mai cap igual! Té el cos de color cru, les mans, els peus i el capell amb orelles és de color mint.Els nostres dissenys fets a mà a Cadaqués. Dissenys únics i originals pensats per a tu o per a regalar.