PER CASA

En aquesta categoria trobaràs diferents tipus d'elements decoratius que t'encantaran! A més, hi ha articles específics de decoració infantil, clauers originals i diferents tipus d'accessoris d'alimentació.

Elements decoratius 

Aquí podràs trobar productes singulars i bonics que donaran un toc especial a qualsevol racó de la teva llar o del teu espai de treball. Tens precioses orenetes artesanals fetes de ceràmica que es poden penjar a les parets; una preciosa col·lecció de casetes de porcellana blanca; gats de la sort de diferents colors i molt més! 

Decoració infantil 

Tenim molts elements decoratius perfectes per donar un punt de color a les habitacions dels més petits. Per exemple, podràs trobar precioses boles de nou que els ajudaran a relaxar-se o diferents tipus de caixes perfectes per organitzar la seva habitació.  

Clauers

Clauers divertits, únics i originals. Tenim la nostra col·lecció artesanal de clauers de ganxet en forma de pop, peix o capgròs. Són perfectes per trobar les claus ràpidament dins la bossa o la motxilla. Fins i tot queden molt bonics posats a la cremallera de la motxilla de l'escola. A més, també disposem dels nostres clauers de sardinetes! Finalment, tenim clauers amb frases la mar d'originals! 

Accessoris d'alimentació 

En primer lloc, tenim ampolles d'acer inoxidable que aguanten la temperatura dels líquids calents 12h i dels freds 24h. Són perfectes per dur-les amb vosaltres durant el dia a dia: a la feina, al gimnàs, a la platja... Podeu dur aigua, te, cafè... Tenim diferents mides disponibles: 260ml, 500ml i 1L. N'hi ha per adults i per infants. En segon lloc, tenim una gran selecció de carmanyoles per portar l'esmorzar i el berenar a l'escola. N'hi ha de moltes mides, algunes amb compartiments i d'altres amb coberts per portar fruita tallada o el dinar el dia que ho necessiteu. Fetes de materials no tòxics i lliures de bpa. Aquestes es poden complementar amb els porta aliments, que són unes bosses dissenyades per portar directament el menjar al seu interior i evitar així les bosses de plàstic o el paper de plata. També disposem de tasses metàl·liques perfectes per prendre el te o el cafè, i si teniu caravana o camper us serviran per escalfar directament al fogonet l'aigua del te.