PER CASA

Elements decoratius

En la categoria d'elements decoratius trobaràs: orenetes per decorar les parets, cases de ceràmica, gats de la sort, kits diy per fer treballs manuals i elements decoratius de paper.

Decoració infantil 

Tenim molts elements decoratius perfectes per donar un punt de color a les habitacions dels mes petits. Llums perfectes perquè els més petits de casa no tinguin por, boles de neu que relaxen a tothom que les mira, miralls de rattan que tan de moda estan, caixes perfectes per organitzar l'habitació dels més petits i pòsters preciosos que li donaran un toc molt original a la decoració de la seva habitació. 

Clauers

Clauers divertits, únics i originals. Tenim fets a mà de ganxet, dissenyats i fets per nosaltres en forma de pop, peix o cap gros. Perfectes per trobar les claus a la bossa o la motxilla, inclús queden molt bonics posats a la cremallera de la motxilla de l'escola. I les nostres sardinetes, clauers preciosos que dissenyem i cosim nosaltres.

Accessoris alimentació 

Tenim ampolles d'acer que són termos que aguanten la calor 12h i 24h el fred. Perfectes per anar al gimnàs i per anar a la platja, de fet també són perfectes per portar el cafè, ja que tenim ampolles de 260ml , de 500ml i les més grans de 1L. Per adults i infantils. Tenim una gran selecció de carmanyoles per portar l'esmorzar i el berenar a l'escola. De moles mides, algunes amb compartiments i d'altres amb coberts per posar portar fruita tallada o el dinar el dia que ho necessiteu. Fetes de materials no tòxics i lliures de bpa. Aquestes es poden complementar amb els porta aliments. Unes bosses dissenyades per portar directament el menjar en el seu interior i evitar així les bosses de plàstic o el paper de plata. També disposem de tasses metàl·liques perfectes per prendre el te o el cafè, i si teniu caravana o camper us serviran per escalfar directament al fogonet l'aigua del te.