PACKS

A Sabotigueta hem creat una sèrie de packs i lots perquè puguis sorprendre a qui tu vulguis amb un conjunt de productes. Hem preparat lots o packs per a bebès, per a la primera regla i per a mestres.

Lot o pack bebè

És una cistella personalitzada i normalment porta: una capsa de plàstic reciclat (que és ideal per guarda bolquers), algun peluix bonic, mossegador, pitets, joguines de banyera, algun joc de fusta com la panera de tresors de grapat, una mussolina... de fet hi pot portar tot el que es vulgui.

Lot o pack la primera regla

És una cistella personalitzada que normalment porta una maleta de cartó on guardar les coses que es volen estrenar el primer dia de menstruació. Com per exemple, una espelma, producte bàsic per una regla sostenible i el llibre La regla mola si saps com funciona. Us deixo un link amb moltes idees d'un post del blog.

Lot o pack mestres

És una cistella personalitzada que normalment anem afinant segons el grup de mares o pares que la compren. N'hem fet de molts tipus i normalment poden portar: llibreta bonica, bolígraf, bossa o motxilla, moltes vegades un cabàs trena, totebags, alguna làmina i testos amb plantes.