NOVETATS

Aquí trobaràs totes les novetats que anem portant a Sabotigueta. Són perfectes per regalar o per autoregalar-te! Mocadors, bijuteria, peluixos, puzles, elements decoratius i un munt de coses que et sorprendran i no et deixaran indiferent! Productes nous, dissenyats i produïts amb cura i estima, per marques originals i boniques. 

Des de l'any 2008 que, a Sa Botigueta, treballem amb la motivació de poder oferir a les nostres clientes tota mena de novetats. A més, ens resulta un repte engrescador estar sempre al dia, per això procurem que les novetats que portem a la nostra botiga online estiguin a la moda i vagin en línia amb les nostres valors. Procurem que siguin productes de proximitat, ecosostenibles i, sobretot, novetats molt boniques, úniques i singulars. 

Vols estar actualitzada de totes les novetats que arriben a Sa Botigueta? Subscriu-te al nostre butlletí d'informació perquè no et passi cap novetat per alt! Descobreix els productes més buscats i els imprescindibles de la temporada. 

Et mereixes un caprici! Mima't i consenteix-te amb les novetats que arriben a Sa Botigueta.