Puzles

Aquí trobareu una selecció dels millors puzles per passar-vos hores i hores jugant! Hi ha opcions per a tots els gustos i les edats!

La majoria dels nostres puzles són Londji, una marca que és sinònim de proximitat, qualitat i originalitat! Tots els seus puzles són diferents i especials. En alguns d’ells, un cop muntats, has de buscar personatges, edificis o animals, com per exemple al Discover Europe, al Discover the World o al Go to the Medieval Times! Altres brillen en la foscor, com al Valentina in Space o al Discover the Planets! En d’altres us haureu de posar unes ulleres especials o passar una lupa màgica per descobrir els elements ocults del seus mons, com al Discover the Dinosaurs o al Dans l’Igloo!

D’altra banda, hi ha una exquisida col·lecció per aquells adults i adultes amants de l’art! Uns majestuosos puzles de 1.000 peces que us portaran a descobrir algunes peces molt famoses, com The Kiss de Gustav Klimt, The Wave de Katsushika Hokusai o Starry Night de Van Gogh.

Deixeu-vos endur per la seva màgia i desenvolupeu la memòria, la concentració, la resolució de problemes, el treball en equip i molt més! De forma entretinguda i tan divertida, que ni us n’adonareu! Ideals per passar estones fantàstiques de joc en família.