Puzles

Puzles per a nens/es

Puzles per a nens. Els jocs de taula són una de les millors maneres de gaudir jugant amb els més petits.

Podem gaudir hores i hores jugant amb les propostes més originals que pots trobar a la nostra categoria de puzles i jocs de taula.

Puzles especials per a nens

El temps lliure és més intens i divertit si fem servir jocs de taula per a divertir-nos, amb els nostres fills ..

També hi trobarem jocs de taula per a una persona, jocs de taula per a dues persones o fins i tot jocs de taula multijugador perquè tots els amics, quants anys tinguin, puguin divertir-se amb els jocs d'escriptori dissenyats per a ells.

Puzles per a nens/es de totes les edats

Trobaràs puzles infantils per a nens petits i jocs de taula per a totes les edats, des dels més petits fins als 105 anys.

Puzles per a nens/es de 3 a 6 anys

Trencaclosques per a nens de 3 anys, que els ajuda a familiaritzar-se amb el seu entorn i les formes que els envolten, i jocs de taula per a nens de 4, 5 i 6 anys, que tenen una mica més de complexitat per desenvolupar la seva consciència espacial i alfanumèrica i que els ajuda interactuar amb els seus amics.

A mesura que els nens creixen, necessiten puzles amb més desafiaments per superar-los i fins i tot superar-se a si mateixos.

Puzles per a nens/es de 7 a 10 anys

Els puzles per a nens de 7 anys són més intensos, fomenten la interacció amb els seus amics i els permeten viure centenars d'aventures amb personatges que desperten la seva imaginació.

Els jocs i trencaclosques per a nens de 8 a 10 anys requereixen una altra activitat, i encara que són jocs de taula educatius, també tenen un component més aventurer i necessiten que els jugadors estiguin més enfocats per aprovar les p