PAPERERIA

Articles de papereria amb dissenys especials que t'encantaran: llibres infantils, llibres per adults, agendes, llibretes, calendaris, làmines, bolígrafs, elements de paper per decorar i postals boniques. 

Llibres i contes infantils

Estàs buscant un llibre que sigui entretingut per als petits lectors? Potser un conte per llegir abans d'anar a dormir? No deixis de visitar la nostra selecció de llibres i contes per criatures: tots ells venen carregats d'històries amb ànima, històries boniques plenes de valors que enamoraran a grans i petits!

Llibres per adults

Si estàs buscant un regal original per alguna persona especial, dona un cop d'ull als llibres que t'oferim: trobaràs opcions artístiques i creatives, altres de més personals...

Agendes i llibretes

D'una banda, trobaràs agendes anuals o escolars, setmanals o diàries. Escull la que més s'ajusti a les teves necessitats. Totes elles estan dissenyades amb cura pels amants dels articles de papereria. Són una eina ideal per dur amb tu durant el dia a dia i on poder anotar tot allò que necessitis. D'una altra banda trobaràs llibretes disponibles en diferents mides (A5 o A6): totes elles boniques, pràctiques i úniques. 

Tria l'agenda o la llibreta que més t'agradi i captura-hi els moments que vulguis guardar per sempre!

Calendaris

Calendaris de paret anuals que són súper pràctics per a l'organització familiar: gràcies a ells pots controlar fàcilment les dates i tenir present les vacances, les cites mèdiques o d'altres anotacions ràpides que consideris. 

Làmines

Si busques algun element decoratiu per donar un toc especial a algun racó de casa teva o del teu espai de treball, dona un cop d'ull a les nostres làmines! Per exemple, cada any portem la col·lecció de la il·lustradora Esther Gili: fetes en aquarel·la, són totes elles delicades i plenes de bellesa. 

Bolígrafs

Bolígrafs originals i divertits per dur amb tu allà on vulguis i tenir-los a mà per quan els puguis necessitar! També són ideals per a regalar, encanten especialment a la canalla!

Postals

Postals amb dissenys originals i de qualitat. Dissenyades per il·lustradors europeus de renom. Envia una postal a aquella persona que estimes! Escriu el teu missatge especial en una de les nostres postals i acompanya el teu regal. Troba el disseny adequat per a cada ocasió: tenim molts dissenys per a tots els gustos.