Sonny Angels

Sonny Angel edició limitada

7,85 €
Availability: (9 Elements)
Referència: SNYANGLEL

Els Sonny Angel són uns ninos, decoratius i col·leccionables. I ara els tens en colors diferents a l'original, mai s'ha vist una cosa igual!

Aprofita perquè és una edició limitida. Corre que volen!

En aquesta sèrie els animals que hi ha són la la zebra, l'hipopòtam, el mússol, la alpaca, el bulldog francès, el conill, l'ocell, el goril.la, el gat americà de pèl curt, l'ànec,  el camaleó i  el búfal.

Dimensions: 10 cm apròximadament

Preu per unitat.

Edat mínima 3 anys.

En cas de voler-ne un en concret escriure un email a info@sabotigueta.cat preguntant si està disponible (si es pot, donar varies opcions).

Quantitat

  • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)