Puzles

Londji

Puzle My Little Train de Londji + 2 anys

34,00 €

El my little train de Londji es bonic i medeix dos metres de llarg!

Són 10 puzles de 3 peçes que pots juntar formant un meravellós tren!

La il·lustració, bonica i divertida, és de Txell Darné. Està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

    Londji

    Puzle A Home For Nature de Londji + 3 anys

    27,00 €

    El puzle A Home For Nature està compost per 4 puzles de 10 peces cadascuns que es munten l'un sobre l'altre amb una caseta de fusta com a eix principal.

    Ideal per a descobir com canvia la natura amb el pas de les estacións. 

    La il·lustració, bonica i divertida, és de Queralt Armengol. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

      Londji

      Puzle Dans l'Igloo de Londji + 3 anys

      30,00 €

      El puzle Dans l'Igloo està compost per 4 puzles màgics de dificultat progressiva (9, 12, 16 i 20 peces), pensat per a nens i nenes d'entre 3 i 6 anys. 

      I per què diem que són puzles màgics? Doncs perquè per descobrir tot el que s'amaga dins el meravellós món de gel d'en Kimu, us haureu de posar les ulleres, i no veureu el mateix amb les vermelles que amb les blaves! 

      La il·lustració, bonica i divertida, és d'Aina Bestard. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

        Londji

        Puzle Valentina in space de Londji + 3 anys

        25,00 €

        El puzle Valentina in space de Londji és petit i divertit. En ell podràs viatjar per l'espai, on hi trobaràs algunes meravelles com el Sol, les estrelles o el nostre planeta Terra! 

        Són 5 puzles reversibles de 2, 3, 4, 5 i 10 peces que, a més, brillen en la foscor!

        La il·lustració, bonica i divertida, és de Teresa Bellón. Està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

          Londji

          Puzle Happy Birthday Unicorn! de Londji + 3 anys

          25,00 €

          El puzle Happy Birthday Unicorn! de Londji és petit i divertit. 

          Consta de 5 puzles de dificultat progressiva (2, 4, 6, 8 i 10 peces) que, a més, són reversibles! Un cop muntats podràs descobrir una història: un follet que prepara una festa d'aniversari pel seu amic unicorn... 

          La il·lustració, bonica i divertida, és de Txell Darné. Està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

            Londji

            Puzle My Big Blue de Londji 3 a 6 anys

            30,00 €

            El puzle My big blue de Londji és bonic, delicat i ple de detalls per a fer volar la imaginació. 

            El puzle, de 36 peces, recrea un món marí replet de personatges i ambients que són susceptibles a mil interpretacions. Es pot muntar sencer o només la balena. Un cop fet, és ideal per inventar històries, potenciant així la capacitat d'observació i la creativitat dels infants. 

            La il·lustració, bonica i divertida, és de Mariana Ruiz. El puzle està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

              SaBotigueta

              Puzle Cadaqués Sa Botigueta adults

              21,00 €

              Estem molt emocionades de presentar-vos el nou puzle de butxaca fet per nosaltres! Un puzle de Sa Botigueta!

              El puzle Cadaqués de Sa Botigueta no és un puzle normal, és especial, perquè està fet a partir d'un quadre de la meva mare!

              Són 100 peces dins d'una bosseta, perquè el puguis portar a on vulguis.

              La il·lustració és de l'Angelona López Sala, és bonica i elegant. El puzle està fabricat a Banyoles sobre material reciclat. Podem dir que és un producte de proximitat!

                Londji

                Puzle My tree de Londji + 5 anys

                30,00 €

                El puzzle my tree de Londji és reversible, pots muntar-lo del dret i del revés! En cadascuna de les cares trobaràs paisatges molt diferents: l'arbre a la primavera i l'arbre a la tardor.

                El puzle és de 50 peces i està pensat per nens i nenes d'entre 5 i 8 anys. 

                Les il·lustracions, boniques i divertides, són de Txell Darné. En elles podràs trobar-hi personatges de contes tradicionals, com la caputxeta vermella o la rateta presumida, però també escenes amb animals molt divertits. 

                A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

                  Londji

                  Puzle Go To The Prehistory 5 a 8 anys.

                  30,00 €

                  El puzle Go to the prehistory és un puzle fantàstic per fer un viatge en el temps i traslladar-nos a la Prehistòria.

                  Un cop muntat ens trobarem amb veritables personatges de l'època que ens convidaran a passar una estona divertida amb ells: caçant, recol·lectant... A més, és també un joc d'observació. Porta diferents fitxes que ens conviden a buscar els personatges i descobrir diferents històries.

                  És un puzle de 100 peces i 34 fitxes pensat per a nens i nenes d'entre 5 i 8 anys.

                  La il·lustració, bonica i divertida, és de Sebastià Serra. El puzle està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

                    Londji

                    Puzle Discover the planets de Londji +7 anys.

                    30,00 €

                    El puzle Discover the planets de Londji no és un puzle normal, és especial, ja que un cop muntat brilla en la foscor! Brillen els contorns dels planetes i els seus noms, així com els estels. 

                    És un puzle de 200 peces i està pensat per nens i nenes d'entre 8 i 12 anys. 

                    La il·lustració, bonica i divertida, és de Carmen Saldaña. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

                      Londji

                      Puzle Discover Europe de Londji +7 anys.

                      30,00 €

                      El puzle Discover Europe de Londji és un puzle excel·lent i didàctic: és un mapa d'Europa! Però a més, no és un puzle normal, ja que un cop muntat pots col·locar-hi al damunt moltes peces per situar monuments emblemàtics, animals autòctons, etc.

                      És un puzle de 200 peces i 34 imatges per col·locar a sobre.

                      La il·lustració, bonica i divertida, és de Carmen Saldaña. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

                        Londji

                        Puzle Discover the dinosaurs de Londji +7 anys.

                        30,00 €

                        El puzle Discover the dinosaurs de Londji és un puzle molt especial. Un cop muntat, si passes la lupa vermella podràs veure els dinosaures en el seu hàbitat natural! Però si passes la lupa blava podràs veure els esquelets dels dinosaures a l'interior d'un museu!  

                        És un puzle de 200 peces pensat per nens i nenes d'entre 8 i 12 anys.

                        La il·lustració, bonica i divertida, és de Sebastià Serra. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!