Tinne Mia

Motxilla Feel good negra de Tinne & Mia

31,40 €
Availability: (1 Article)
Referència: 00_MFGN


La Motxilla Feel good negra de Tinne & Mia és un producte molt polivalent. És de color negre, així que és molt fàcil de combinar!!
Pots portar-te-la de viatge, en el teu dia a dia, d'excursió, a la universitat...

Porta un necesser que pots fer-lo servir com a butxaca dins de la motxilla. O si ho prefereixes, pots plegar i guardar la teva motxilla dins del necesser, ocupant així molt poc espai dins la teva maleta.
Té un tacte increïble, suau i una mica sedós! Està feta de suau fibra sintètica (pell vegana) i folrada per dins és niló. Tant l'interior i exterior són resistents a l'aigua.

Té dos imants que li dóna un punt molt original en la forma de tancar-se i té una cremallera lateral per a guardar les coses que vulguis tenir més a mà: targeta del metro, mòbil, claus...

Quantitat
Last items in stock

  • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Mida de la bossa: 43 x 36 cm
Mida necesser: 16 x 25 cm


La bossa Feel Good pot rentar-se en una rentadora amb un detergent suau en un programa de rentada de mans a 30 graus