A little lovely company

Làmpada núvol rosa

12,95 €
Availability: (2 Elements)
Referència: LTCP054

Divertida llum en forma de núvol fantàstica per a l'habitació de qualsevol nen o nena!I O perfecte per qualsevol racó de casa!! Agrada a tothom!!

Aquesta llum és respectuosa del medi ambient i és segura per a nens. Està fabricada amb PVC sense plom i sense BPA

Emet una lluentor suau quan s'encén.

Pots triar: llum encès, apagat o encès amb temporitzador Això estalvia energia de la bateria i és millor per al medi ambient!
Hi ha una col·lecció de mini llums precioses que estan disponibles en diverses formes i colors.

Mides:
16,5 x 9,5 x 8,5 cm

Material: PVC sense plom i BPA

La llum funciona amb 3 piles LR44 (incloses) 20 hores.
Opció de temporitzador (la llum s'apaga automàticament després de 15 minuts)

OFERTA ONLINE

Quantitat
Last items in stock

  • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Preciosa, aquesta làmpada de núvol! Dóna una llum agradable i suau a la foscor. Làmpada lliure de BPA i de plom. Funciona amb LED, material que no s'escalfa i pot ser utilitzat pels nens amb seguretat. Els més petits de casa ja no tornaran a passar por a les nits, aquesta bonica làmpada li donarà la llum perfecte per fer-li companyia.