JOGUINES

Trixie

Mossegador lleó de Trixie

12,95 €

El mossegador lleó de Trixie és genial per jugar a la banyera o per usar com a mossegador. 

És una joguina versàtil, lleugera i suau. Molt fàcil d'agafar amb les manetes dels bebès. Els ajuda a desenvolupar també el sentit del tacte. 

Les diferents textures d'aquesta joguina fan que quan se la posin a la boca provoqui un efecte calmant a les genives durant els dolors normals del procés de dentició. 

És de cautxú natural i està pintat a mà amb pintures a base d'aigua, de manera que no hi ha cap risc quan el teu bebè se'l posi a la boca. A més, està dissenyat sense forats per evitar l'aparició de la floridura i els bacteris al seu interior!

    Londji

    Tattoos Jurassic de Londji

    6,90 €

    Us presentem els tatuatges del Jurassic de Londji!

    Aquestes calcomanies són divertides i originals, sense parabens ni tòxics. Hi trobaràs 10 dinosaures diferents!

    Les boniques il·lustracions són de Sebastià Serra. És un producte dissenyat i fabricat a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

      Grapat

      Panera dels tresors petita de Grapat + 10 mesos

      25,50 €

      Us presentem la panera dels tresors!

      Aquesta col·lecció està formada per 10 objectes fets a mà amb fusta de faig i bedoll. Tota la fusta està tractada amb ceres naturals no tòxiques perquè els infants puguin jugar-hi sense perill. 

      És un joc per descobrir el món, pensat per ser la seva primera joguina. Un joc sensorial i de descobriment de formes i textures!

        Londji

        Chez moi de Londji + 4anys

        26,50 €

        Endinsa't en el món de la creativitat i la construcció amb el nostre joc de crear casetes i pobles amb adhesius. Aquest joc és perfecte per despertar la imaginació, tant de petits com de grans. Prepara't per dissenyar la teva pròpia ciutat o poble de somni! Diverses làmines d'adhesius amb tot tipus de detalls per a les teves construccions: finestres, portes, personatges, plantes, i molt més.

        Estimula la Creativitat: Aquest joc fomenta la creativitat i la imaginació, permetent als nens inventar les seves pròpies històries i escenaris.

        Deixa't portar: Inventar Històries: Cada casa i carrer pot ser l'escenari d'una nova aventura. Anima als nens a contar les històries dels personatges i dels llocs que creen.

        Ideal per a nens a partir de 4 anys

          Londji

          Joc de taula Drac de Londji + 3 anys

          29,00 €

          El joc de taula Drac és un joc creatiu per experimentar i aprendre! 

          Consta de 47 peces per crear amb llibertat, sense normes ni instruccions. Forma part d'una nova col·lecció de Londji denominada calm games. Amb ell, els infants estaran treballant les seves capacitats d'imaginació, observació i concentració, així com la lògica, la percepció espacial o la memòria. A més, ho faran d'una manera espontània, divertida i entretinguda. 

          La il·lustració, bonica i divertida, és de Queralt Armengol. El joc està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

          Edat recomanada: + 3 anys

            Londji

            Tattoos Dogs de Londji

            6,90 €

            Us presentem els tatuatges dels gossos de Londji!

            Aquestes calcomanies són divertides i originals, sense parabens ni tòxics. Hi trobaràs 10 races de gos diferents!

            Les boniques il·lustracions són de Queralt Armengol. És un producte dissenyat i fabricat a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

              Grapat

              Panera dels tresors gran de Grapat + 10 mesos

              37,50 €

              Us presentem la panera dels tresors!

              Aquesta col·lecció està formada per 20 objectes fets a mà amb fusta de faig i bedoll. Tota la fusta està tractada amb ceres naturals no tòxiques perquè els infants puguin jugar-hi sense perill. 

              És un joc per descobrir el món, pensat per ser la seva primera joguina. Un joc sensorial i de descobriment de formes i textures!

                Oli & Carol

                Mossegador balena, cranc i pop

                21,90 €

                Han arribat uns mossegador i joguina per al bany i/o platja alhora! Perfectes per bebè, és una joguina sensorial  perquè els petits calmin les genives quan surten les dents.

                És fàcil de penjar en un porta xumets i així no perdre'l. Fet a mà amb cautxú 100% natural (procedent dels arbres Hevea) i pintat a mà amb pigments naturals. Lliure de PVC, BPA, Fatalatos i nitrosamines. Biodegradable i ecològic.

                Al ser cada peça única, els productes poden presentar variacions en la forma i el color.

                Dissenyats per Bigstuffed

                  Londji

                  Puzle My Little Train de Londji + 2 anys

                  34,00 €

                  El my little train de Londji es bonic i medeix dos metres de llarg!

                  Són 10 puzles de 3 peçes que pots juntar formant un meravellós tren!

                  La il·lustració, bonica i divertida, és de Txell Darné. Està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

                    Londji

                    Joc de taula The Whale & The Fish de Londji + 3 anys

                    28,00 €

                    El joc de taula The Whale & The Fish és un joc creatiu per experimentar i aprendre! 

                    Inclou 1 balena i 100 peixos per crear de manera lliure el banc de peixos més xulo del món! No hi ha normes ni instruccions. 

                    Forma part d'una nova col·lecció de Londji denominada calm games. Amb ell, els infants estaran treballant les seves capacitats d'imaginació, observació i concentració, així com la lògica, la numeració, la percepció espacial o la memòria. A més, ho faran d'una manera espontània, divertida i entretinguda. 

                    La il·lustració, bonica i divertida, és de Txell Darné. El joc està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

                    Edat recomanada: + 3 anys

                      Londji

                      Làmines Do you want to Tickle Me? + 4 anys

                      22,00 €

                      Do you want to tickle me? és un joc d'activitats creatiu que inclou 10 làmines per rascar la roba dels personatges i crear els teus propis dissenys plens de color!

                      El joc inclou 10 làmines amb divertits personatges humans i animals i un llapis de fusta per rascar. A mesura que rasqueu anireu descobrint els elements i colors que s'hi troben amagats! 

                      La il·lustració, bonica i delicada, és de Txell Darné. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

                        Londji

                        Tattoos Cats de Londji

                        6,90 €

                        Us presentem els tatuatges dels gats de Londji!

                        Aquestes calcomanies són divertides i originals, sense parabens ni tòxics. Hi trobaràs 10 ilustracions precioses i molt felines!

                        Les boniques il·lustracions són de Queralt Armengol. És un producte dissenyat i fabricat a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!