Oli & Carol

Arnold the avocado

13,64 €
Availability: (4 Elements)
Referència: L-AVOCADO-UNIT

Arnold the avocado és genial per jugar a la banyera o com a mossegador. És important que sigui amb forma de fruita ja que així, des de ben petits els vas endinsant en el món del menjar saludable.

El millor de tot és que està fet a mà, és de cautxú natural i estan pintats amb pigments alimentaris perquè no hi hagi cap problema quan se'ls posin en la boca. I encara hi ha més, i és que han estat dissenyats sense forats per evitar l'aparició de la floridura i els bacteris en el seu interior.

Mida: 6.5 x 7 x 10 cm

Lliure de PVC,BPA, Ftalatos i Nitrosaminas

 Oli & Carol

OFERTA ONLINE

Quantitat

  • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)