Qui hi ha darrere Sabotigueta?


Darrere la marca de SaBotigueta som dues persones: la meva mare Angelona i jo mateixa, l'Esther.

La meva mare és una amant de l'art en general. Va començar de jove cosint nines per una botiga de Barcelona mentre estudiava "Tall i confecció" i al llarg de tota la vida ha fet cursos d'escultura, macramé, ceràmica, joieria, cuina... una manetes! Va obrir una escola d'art i actualment és professora de pintura, patchwork, macramé i tapís.

     

Jo he heretat part del seu amor per l'art, i sóc una amant de tot el que té a veure amb el disseny (gràfic, interiors, web, producte...). Vaig estudiar disseny d'interiors a Barcelona, i al llarg de la meva vida professional he treballat en diferents estudis de disseny d'interiors, mentre ho compaginava amb el projecte de SaBotigueta. 

I sense deixar-nos a la meva àvia materna, Fanny Sala. Ara diríem que era dissenyadora de joies o de bijuteria, una de les pioneres en practicar "slowlife" i de la paraula que ara està tan de moda "hygge". Però fem-ho més fàcil, ella buscava la felicitat en les petites coses com el seu banyets a Es Pianc cada migdia, en llegir novel·les, fer mitja, ganxet o punt de creu... i també, de menjar dolços, com els taps de Cadaqués. D'aquí ve la nostra afició... a menjar coses bones i tot el que té a veure amb crear.

SaBotigueta el projecte comú.

La idea de sabotigueta va començar a gestar-se, sense saber-ho, els estius dels anys que jo estudiava a Barcelona. Amb una amiga anàvem a Menorca i veníem arracades i anells que nosaltres mateixes dissenyàvem. Un cop finalitzats els estudis (i també els viatges a Menorca...) vam plantejar-nos amb la meva mare professionalitzar-nos i provar de vendre els nostres dissenys en una botiga. I així naixia SaBotigueta.

L'abril de l'any 2008 obríem les portes a Cadaqués (Costa brava) amb una petita botiga de bijuteria, ninots i complements de disseny. A poc a poc, ens anàvem fent un nom, i nosaltres anàvem descobrint nous dissenyadors i noves marques que encaixaven amb la nostra filosofia de botiga.

A part de vendre productes que ens agraden, hem anat creant els nostres propis dissenys de bijuteria i ninos. Actualment Sabotigueta ja és una marca i tenim algun punt de venda dels nostres productes, a part de les nostres botigues. Et deixo un link on pots trobar tots els nostres dissenys.

    

    

    

Després d’uns quants anys, i omplint-nos de valor, la primavera del 2015 vam obrir una segona botiga a Roses (Costa Brava), amb la mateixa filosofia de botiga que la primera, i amb els mateixos productes, marques i dissenys.

          

Sabotigueta és un projecte familiar que segueix creixent. Dia rere dia seguim buscant dissenyadors i noves marques per a oferir als nostres clients.

Si encara no ens coneixeu, us animem a visitar-nos. Ens encantarà conèixer-vos, xerrar una estona i ensenyar-vos tots els nostres productes. La proximitat amb el client és un dels nostres pilars i treballem cada dia per a atendre-us tan bé com sabem! Esperem que a Sabotigueta trobis el regal perfecte per tu, o per les persones que estimes.

I si us cau una mica lluny, també podeu visitar-nos virtualment al instagram @sabotigueta o a través de l'streetview.

Una abraçada des de Cadaqués!

Esther i Angelona