Hola som Esther i la Angelona, filla i mare respectivament. Juntes, el 2009, obrim Sabotigueta a Cadaqués (Costa Brava) una petita tenda de bijuteria, ninots i complements. A través de Sa botigueta, a part de donar conèixer, any rere any, nous dissenyadors i productes de marques que ens agraden, hem anat creant els nostres propis dissenys de bijuteria, ninots...tot elaborat, sempre, amb la nostra millor eina, les mans.

A la primavera del 2015 ens omplim de valor i obrim una segona Sabotigueta a Roses.
Si encara no ens coneixeu, us animem a fer-nos una visita a alguna de les nostres tendes. Ens encantarà conèixer-vos, o si us cau una mica lluny, també podeu visitar-nos virtualment a través de la nostra tenda online i/o xarxes socials.

Esperem que en Sa botigueta trobis el regal perfecte per les persones que més aprecies, o simplement, per tu.

Últimament estem acceptant nous reptes!! Estem col·laborant amb l'ajuntament i entitats del poble per impartir diferents tallers, tant per a nens com per a adults!! I portem un parell d'anys organitzat comiats de solteres “soft” fines, diferents i originals. Amb tallers, sortides amb vaixell, tastos de vi... Comptem amb col·laboradors de molts àmbits per poder oferir una bona varietat d'activitats!!!


A l'apartat del blog us ho expliquem!! Us animem a entrar i llegir els nostres post!! Si voleu podeu contactar amb nosaltres per email en info@sabotigueta.cat i xerrarem una estona!!

Una abraçada desde Cadaqués!

Street View Sa Botigueta Cadaqués