We love kraft

El paper kraft és una tendència a l’alça pel que fa al packaging, cada vegada més botigues, dissenyadors i decoradors el fan servir habitualment per a aportar un toc estètic als paquets de regal. Nosaltres, a Sabotigueta, ja fa 10 anys que el fem servir i els resultats són sempre excel·lents.

 
Al principi, quan un client ens veia embolicar qualsevol paquet amb aquest paper ens deia: -És que ho vull per a regalar-. I nosaltres sempre contestàvem el mateix: - Ja veuràs que el resultat t’encantarà!-. I, efectivament, sempre marxaven contents amb un paper de regal original i diferent del que estaven acostumats.

 
En aquests deu anys l’hem combinat amb segells, branquetes, altres papers d’embolicar, cordills o cintes adhesives decoratives; i a través d’aquest post volem ensenyar-vos diferents opcions per a embolicar els regals de manera harmònica i aconseguir que aquest Nadal i Reis pugueu tenir una estampa preciosa amb tots els regals ben embolicats.

 
Per a aconseguir uns regals preciosos embolicats amb paper kraft us deixem sis idees i consells que us ajudaran a crear l’efecte que busqueu:

 
1. Combinar el paper kraft amb altres papers estampats. Pots afegir-hi una cinta adhesiva o un fil de cotó per a donar-li un punt de color!

    

2. Personalitzar l’embolcall. Nosaltres dibuixem sobre el paper kraft amb retoladors opacs amb base de guix (normalment fem servir els de la marca Posca) o amb permanents. Segur que sorprendràs al destinatari del regal, i a més, si s’obre amb delicadesa, es pot aprofitar el paper dibuixat per a emmarcar-lo!

    


3. Pots dibuixar-hi tota una trama o bé estampar-la. O simplement dibuixar-hi un llaç. Ens encanta el resultat!

     

4. Pots enganxar-hi adhesius d’un o diversos colors. Els gomets són una molt bona opció! I sempre pots combinar-los amb una cinta dels mateixos tons que els gomets per a donar-li un toc original.  També pots retallar figures senzilles en cartolina i afegir-les sobre el paper kraft. Personalment la opció de figures en negre és la que més ens agrada, és un color elegant que combina amb qualsevol altre element decoratiu que hi vulgueu afegir.

    

5. Recol·lectar branques fresques de diferents plantes i arbres. El resultat d’aquesta decoració ens sembla fantàstica. A més, és una bona excusa per a posar-nos la jaqueta i sortir a buscar branquetes d’avet, xiprer, lavanda o pinyes; i un cop obert els regals les pots aprofitar per a posar-les totes juntes en un pot com a decoració, i aromatitzar la casa amb olor de nadal.

     

6. Afegir il·lustracions als nostres regals és una altra molt bona opció. La xarxa està plena d’il·lustracions descarregables amb les que podeu adornar els vostres paquets i queden uns resultats extraordinaris. En aquest link us podeu descarregar unes etiquetes que vam dissenyar nosaltres l’any passat. Està ple de dissenyadors que ofereixen les seves creacions de manera gratuïta!

 

Són totes fantàstiques, oi? Us imagineu el dia de Nadal o de Reis amb uns regals tan bonics sota el vostre arbre? És més senzill del que sembla, només es tracta de ser un xic previsors, deixar volar una mica les nostres capacitats creatives i… a embolicar! Segur que us queden uns paquetet monííííssims, i com que nosaltres ens morim de ganes de veure les vostres creacions, esperem que ens etiqueteu o mencioneu a les vostres publicacions a Pinterest o Instagram (#sabotigueta), estarem molt contentes de veure’n els resultats i compartir-los!

 

I per si sou dels que considereu que sou poc manetes… nosaltres us emboliquem els regals de Sabotigueta de la manera que preferiu, només ho heu de demanar amb temps i nosaltres, amb tota la cura del món, us prepararem uns paquetets fets amb tota la il·lusió.


Bones festes!!!

Esther

Comments (0)

No comments at this moment