Idees per decorar la tardor

Avui us porto un recull de decoracions que al llarg d’aquests últims anys hem anat fent per a engalanar a la tardor l’aparador de Sa Botigueta.

Totes les opcions que us presento són fantàstiques per a fer amb els nens i nenes: són fàcils i amb poc esforç tenen un resultat bonic que agrada molt a petits i grans.

 La nostra font d’inspiració principal és Pinterest, una xarxa social d’on treiem idees per a fer moltes coses tant de decoració com d’altres coses, us deixo el nostre perfil per si hi voleu fer un cop d’ull i deixar-vos endur per la inspiració!

   

Pintar estampats o trames

 Una idea que dóna molt bons resultats és pintar les carbasses i fulles caigudes dels arbres (sempre les que hi ha a terra, no ens agrada la idea d’arrancar-les!) amb estampats de diferents colors. Cal escollir una gama cromática concreta i mirar que ressaltin amb el fons de les fulles.

   

   

Pintar cares

 Aquest és un must de la tardor. Aquest any hem repetit decoració i hem decorat les fulles caigudes dels arbres amb cares. Fa uns anys ho vam fer amb carbasses de diferents mides (que van acabar fetes crema de carabassa molts dies...), i totes dues coses us han agradat moltíssim! Hem reproduït les cares de les llumetes de Little Lovely Company que venem a Sa Botigueta, amb les galtetes roses i els ulls clucs... i aquest any n’hem fet de noves amb diferents cares: contentes, cantant, amb els ulls obert. Són precioses, oi?

   

   


Glans de tardor

Un altre element característic de la tardor són les glans! N’hem retallat la forma en una cartolina de color marró claret, li hem pintat el caparró amb pintura acrílica marró i finalment li hem dibuixat la careta.

    

Castanyes terrorífiques

 D’acord, ho acceptem: ens encanta el Halloween. A Sa Botigueta intentem combinar les tradicions locals de la castanyada amb el Halloween, totes dues coses ens semblen divertides i ens encanten i hem fet la nostra pròpia versió de la “castanyada terrorífica”.

A casa ens disfressem de fantasmes,  bruixes o castanyeres zombies, pintem castanyes terrorífiques per decorar i fem canapès que fan por. No estan gaire bons, no us enganyarem, però són molt divertits de fer i és una activitat ben entretinguda.

   

Si us animeu a fer alguna d’aquestes idees ens faria molta il·lusió que ho compartíssiu amb nosaltres per Instagram mencionant-nos a @sabotigueta o amb l’etiqueta #sabotigueta

Espero que us hagi agradat!!!

Esther

comments (0)

No comments at this moment