Comencem aquesta nova etapa amb una joguina molt especial per a mi perquè la tenia quan era petita: la premsa de flors. És un objecte pràctic i senzill que aportarà molts beneficis de manera indirecta. 

     

Per una banda necessitareu flors i fulles, quelcom que us obligarà a fer excursions i a tenir contacte amb la natura, la qual té infinitat de beneficis per a les criatures (i per a nosaltres!). Des de fomentar el seu desenvolupament cognitiu i emocional fins a augmentar la seva capacitat d’exploració o consciència ambiental. 

D’altra banda, un cop les flors i fulles estiguin seques podran ser tan creatius com vulguin. Les opcions són múltiples, per exemple: poden fer postals, quadres o simplement un herbari. A més, el conjunt de les activitats es pot convertir en tota una experiència enriquidora: fer una excursió, recollir flors, escollir quines premsar per a fer un regal especial a algú... A casa fins i tot fem bijuteria amb flors premsades i juguem a fer mandales! 

La següent recomanació és una novetat de Londji molt especial: el puzle Dinos Explorer! Recrea amb gran detall alguns dels dinosaures més coneguts de la història i algunes de les seves particularitats. Un cop muntat es converteix en un joc d’exploració! Ve acompanyat de 3 discs que convertiran als petits i petites en autèntics paleontòlegs a punt per descobrir algunes curiositats d’aquests icònics animals. Què menjaven? Quant mesuraven?  

     

Uns altres puzles que ens encanten, i que es venen tant per adults com per a nens i nenes, són els puzles artístics de Londji, els quals recreen una obra d’algun pintor important. L’última incorporació a aquesta col·lecció és el puzle The Kiss, del pintor Gustav Klimt. Algunes de les altres opcions són el puzle The Wave -de Katsushika Hokusai- o el puzle Starry Night –de Van Gogh-. 

     

Tots ells són tot un repte! 1.000 peces que us portaran a descobrir aquestes majestuoses il·lustracions artístiques. Com que no són senzills posaran a prova les vostres habilitats, us permetran treballar la paciència i fins i tot, si voleu, el treball en equip. 

Una altra opció és el joc Win Win Winter de Londji. És un joc d’estratègia per jugar amb família el plantejament del qual parteix d’un joc clàssic que tots coneixem: el parxís. L’objectiu és ser el jugador que més fitxes de glans recull pels seus esquirols. És un joc que afavoreix el càlcul mental senzill, el pensament estratègic, l’orientació espacial i la gestió emocional. 

     

Per acabar amb aquesta etapa, alguns llibres molt interessants que recomanem són: La regla mola, Estima el teu cos i Sigues tu Mateix. Tots ells estan pensats per afavorir el seu autoconeixement, per fomentar l’acceptació d’ells mateixos i el seu amor propi. A les descripcions dels productes us expliquem una mica més de cada llibre. De totes maneres, si us encaixen, us recomanem que llegiu el post anterior, on parlem dels llibres Estima el teu cos i Sigues tu mateix, així com un post anterior on parlem del llibre La regla mola. En ells hi trobareu molta més informació que estem segures que serà del vostre interès! 

     

     

Per últim, com a "bonus track", us deixo 2 recomanacions:

La primera és un joc al qual hi pot jugar tothom independentment de l’edat. A mi m’agrada especialment perquè et permet anar-lo complicat en funció de l’edat dels jugadors o de la seva traça. Es tracta del joc Postman de Londji. 

     

És un joc d’observació i rapidesa senzill, us l’explico. Es tracta de muntar el taulell que forma una ciutat. Com que és tipus puzle cada partida és diferent. Després, la dinàmica consisteix a trobar-hi diferents elements. (És semblant al clàssic Lince!)

Per a mi, el més atractiu del joc és que hi ha diferents cartes dividides per nivells. Per exemple, les cartes verdes et fan buscar al taulell elements relativament fàcils, mentre que les de color beix t’ofereixen unes descripcions molt més complexes (una casa vermella amb porta blava i quatre finestres rectangulars). En definitiva, és un joc que permet passar una bona estona amb família. A més, el teniu en dos formats: el normal o el de viatge. 

La segona és un trencaclosques de butxaca, un tipus de trencaclosques que sempre m’ha agradat molt. Són tot un repte i a casa ens podem passar hores jugant. Moltes vegades els traiem els dies de llargues sobretaules que, mentre xerres, el vas fent. És curiós veure com algunes persones els resolen molt ràpidament mentre que d’altres no en són capaços o no els entenen. A més a més, em diverteix veure com ens retem entre nosaltres i a alguns ens encanta i a d’altres els desespera... 

    

I fins aquí les nostres recomanacions, que en realitat poden ser moltes més, però no acabaríem mai! No dubteu ni un segon en preguntar-nos per xarxes o per whatsapp (972458284) qualsevol dubte que tingueu. Nosaltres estarem encantades de contestar-vos i assessorar-vos! 

Una abraçada, 

Esther

comments (0)

No comments at this moment