Què regalaries a una criatura de...

Avui us portem una serie de posts una mica complicats de fer, però que a la vegada ens fa molta il·lusió! Us parlarem dels nostres articles preferits per regalar als infants segons la seva edat! I si us esteu preguntant per què és complicat, us ho explico: tota la selecció de productes de Sabotigueta soc jo mateixa qui l'escull, i per tant, tot el que porto m'agrada, o millor dit, m'encanta! És per això que a vegades em costa fer recomanacions i deixar productes fora... però us mentiria si digués que no tinc els meus favorits! És per això que he decidit fer un post amb les meves recomanacions personals.

Si vinguéssiu a Sabotigueta i em preguntéssiu: què regalaries a un nen o una nena de...

Els millors regals per a nens i nenes de 0 a 3 anys

A mi sempre m'ha agradat molt la marca Grapat, ja que les seves joguines permeten als nens i nenes jugar amb llibertat. No hi ha normes ni directrius, el joc és lliure i espontani, de manera que això els permet experimentar, imitar, imaginar sense límits i crear els seus minimons. La joguina es converteix en una eina per entendre el món.

Per als bebès us recomanaria la panera dels tresors (de 10 o 20 elements). Un joc sensorial ideal com a primera joguina. Imagina't una manteta a terra, una panera de vímet, i a dins, la panera dels tresors. Observen, agafen, llepen, juguen... Es passen molta estona descobrint -formes, textures, etc.- que els ajuden a desenvolupar diferents habilitats essencials, com ara el llenguatge, la presa de decisions o la motricitat (entre d'altres!).  

    

A més a més, a mesura que es van fent grans es pot anar ampliant la col·lecció amb altres jocs de Grapat. Per exemple, els nins aiguamarina o els together. Aquests últims són una novetat preciosa que permet treballar les diferències des de ben petits.

    

Les altres dues opcions que us plantejaré ara són adients per infants al final d’aquesta franja d’edat i per a la franja següent. Tot i que us haig de confessar que a mi m’encanten... I estic a la franja dels 40! 

Es tracta dels jocs de taula Drac i The Whale & The Fish, que formen part d’una nova col·lecció de Londji denominada calm games. Heu de saber, abans de res, que Londji és una de les meves marques preferides, tant per SaBotigueta com per casa! Tenen puzles, jocs de taula, jocs creatius... i per a totes les edats!

    

Aquestes dues opcions que us proposo permeten crear dracs i bancs de peixos –respectivament- amb total llibertat, sense normes ni instruccions. Amb ells, els infants podran treballar les seves capacitats d’imaginació, observació i concentració; així com la lògica, la percepció espacial o la memòria. A més, ho faran d’una manera espontània, divertida i entretinguda. 

Seguim...

comments (0)

No comments at this moment