He preparat un recull de cosetes boniques per fer aquests dies de Pasqua. Són uns quants DIY per fer amb els més petits a casa que he anat veient aquests dies per Instagram. Entreu, xafardegeu i si voleu seguiu-les a totes amb el link que hi ha a les fotos! 

Espero que us agradin!

Aquests dies de confinament al compte d'Instagram de @la_asilvestrada hi ha un munt de cosetes per fer. Amb la seva filla Valentina ha fet una pila d'activitats i ho ha compartit, dia rere dia, per Instagram amb l'etiqueta #regalaunplan .

A mi m'agraden molt totes les manualitats i els plans que ens ha anat oferint aquests dies. Però aquesta garlanda de cartró de conills i pastanagues l'he trobat especialment bonica. Divertida i fàcil de fer!

El raconet de Pasqua és molt graciós! Es nota que la seva filla Valentina gaudeix moltíssim de la Pasqua!

    

La @lapetitamarieta, que sempre comparteix receptes i brodats preciosos, ha fet uns ous amb paper de forn plens de llaminadures.

La idea m'ha encantat, és una bona solució si no pots anar a comprar ous de xocolata! Hi ha posat llaminadures i els ha cosit a màquina. Si no tens màquina i no vols cosir a mà, pots fer-los amb cola i emplenar-los de tot el què tu vulguis... 

I la @lidiapujol, l'any passat, va fer uns conillets amb paper craft seguint la mateixa tècnica! Mireu que bonics amb el pompó a la cua!

    

La @xeniabj ha fet galetes i teniu la recepta al seu Instagram! Són molt divertides i teniu l'opció de fer-les amb o sense fondant. Si no teniu motlle amb forma d'ou, podeu deformar el típic motlle rodó metàl·lic.

També ha fet unes bossetes molt boniques amb la forma d'un conillet. Prefectes per fer detallets omplerts amb ous de xocolata i per portar el berenar a l'escola! Al seu Instagram teniu publicat un post amb els passos a seguir per fer les bossetes de Pasqua.

    

La Mariona i l'Alba també han fet bossetes semblants. Mireu que boniques! 

La @marionacb ha decorat cada bosseta amb una cinta diferent  i l' @albacadaques ha brodat la carona dels conillets i les orelles grogues! Imagino que la idea era fer un detall als amics dels seus fills!

    

Aquest any us proposo dibuixar i pintar ous de Pasqua. Nosaltres els hem dibuixat sobre cartró i els hem pintat amb retoladors de base acrílica. Si en feu uns quants podeu jugar a amagar-los per casa i després buscar-los. Nosaltres hi juguem totes 3: primer amago jo i elles busquen i després amaguen elles! Hi juguem moltes vegades aquests dies i s'ho passen genial!

Aquesta Pasqua serà diferent, la passarem sols a casa: sense padrins, avis, ni tiets... La meva cunyada ens ha proposat un joc, preparar la mona per als meus nebots i ells ens prepararan la nostra.  Després aprofitant una sortida per anar a comprar, ens les intercanviarem (vivim molt a prop ). La voldreu veure?

    

La Mariona ha fet unes diademes molt divertides! Mireu quina gràcia!

M'ha fet recordar que l'any passat vam decorar un petit recipient (pot ser un got, una caixeta...) que fèiem servir per anar-hi posant els ous que anàvem trobant quan jugàvem a casa. I jo aquest dibuix, me'l vaig posar de diadema! Us el deixo el dibuix per si voleu descarregar-lo.

    

Finalment el nostre "pollet cuqui", que tant us ha agradat en Instagram! Ha quedat preciós! En històries destacades del nostre Instagram @sabotigueta (DIY) teniu un vídeo.

Avui he descobert que hi ha un munt de cosetes de Pasqua fetes amb les oueres de cartró!

Aaah! i un compte d'Instagram que m'encanta @honigkukuk ha fet moltíssimes cosetes per Pasqua i sempre fa molts treballs manuals preciosos!

    

Tot el que fan la Laura i la Cris és preciós! Aiii! quantes coses boniques, hauré de parar aquí perquè sinó aquest post no s'acabarà mai!

@luapatch ha fet uns conillets plans de ganxet preciosos! I @kus_cris aquest any ha fet unes bossetes maquíssimes. S'ha animat i m'ha anat enviant totes les preciositats que ha fet aquests últims anys per a Pasqua!    

    

    

Espero que us hagin agradat totes aquestes propostes de Pasqua. He fet una selecció perquè n'hi ha moltíssimes, i segur que me’n podeu recomanar més! Si us animeu a fer-ne alguna, etiqueteu a l'autora de la idea i a nosaltres i ho compartirem a les xarxes socials!

Una abraçada i Feliç Pasqua!

Esther

comments (0)

No comments at this moment