Els nostres campions i campiones confinades
Els nostres campions i campiones confinades

Així com qui no vol la cosa ja ha passat UN MES sencer des que van tancar preventivament les escoles.

No sé si a vosaltres també us passa, però a casa ens sembla que faci una eternitat…

És una situació nova per tothom, una mica angoixant i fins i tot difícil d’entendre per molt que intentem estar el màxim d’informats. I si a nosaltres ens costa, imagineu-vos els més petits que d’un dia per l’altre han vist truncada la seva -més que necessària- rutina, han deixat de veure mestres, companys, amics, família i fins i tot de sortir al carrer a jugar i estirar les cames.

Ells amb prou feines entenen què és un virus, i malgrat això estan fent un dels sacrificis silenciosos més grans del nostre entorn. Així, sense fer massa soroll han aguantat -alguns millor que altres- un mes sencer tancats dins de casa seva, sense sortir ni per anar a comprar el pa, adaptant-se tant com poden a aquesta realitat que sembla que ens acompanyarà encara un temps… així que no creieu que es mereixen un reconeixement titànic a l’esforç que fan?

Aquí aquests dies a casa hem estat pensant la manera de fer-los un reconeixement col·lectiu, que tinguin un premi per la seva bona conducta i ens ha semblat que un DIPLOMA era una magnífica opció, no us sembla?

Que es despertin un dia al matí i a la bústia de casa, sota la porta o sota el coixí es trobin un premi de reconeixement!

    

    

Amb la il·lustradora Marta Comas (@marta_comasm i el seu blog ), la periodista Alba Carreres (@albacarreres), la pedagoga Júlia Bolea (@jbolea) i nosaltres mateixes (@sabotigueta) hem pensat i dissenyat un model que pugui servir per a totes les famílies.

Us deixem el descarregable per si us animeu a fer-lo servir i us animem també a compartir-lo amb nosaltres a les xarxes, amb l’etiqueta #campionsconfinats o etiquetant-nos a qualsevol de nosaltres!

Que els nostres campions sàpiguen que ho són!

Ànims a tots i totes, que acabeu de passar un bon confinament. Ens veiem a la tornada :)

Júlia Bolea

@jbolea

Leave a Reply