Els nostres campions i campiones confinades
Així com qui no vol la cosa ja ha passat UN MES sencer des que van tancar preventivament les escoles. No sé si a vosaltres també us passa, però a casa ens sembla que faci una eternitat…
Cosetes boniques per fer aquests dies de Pasqua
He preparat un recull de cosetes boniques per fer aquests dies de Pasqua. Són uns quants DIY per fer amb els més petits a casa que he anat veient aquests dies per Instagram. Entreu, xafardegeu i si voleu, seguiu-les totes les fotos tenen link cap a l'autora! Espero que us agradin!
Joana Raspall poemes i activitats.
Joana Raspall és una autora ideal per a acostar la poesia als més petits. I a nosaltres només els hi ocorre preparar post de cosetes per a fer a casa!
Gimcana casolana
Tenia un post preparat molt bonic amb una gimcana: Salvem el bosc. He adaptat el post i la gimcana a la nova situació, al confinament. Ens queden molts dies i m'ha semblat una bona idea fer una gimcana casolana.
Targetes de Nadal Handmade
El Nadal és un molt bon temps per fer coses amb els nens i les targetes són una bona oportunitat. Us ensenyo les que nosaltres hem preparat aquest any. Els meus fills hi ha participat, sempre tenint en compte l'edat i les seves capacitats.
Fem un calendari d'advent diferent?
Ja fa uns anys que el nostre calendari d’advent és diferent: ni xocolatines, ni xuxes ni regalets. El nostre calendari és divertit, desenfadat i, sobretot, molt i molt creatiu. Volem passar una bona estona en família i aquest és, de ben segur, el millor regal de tots!
S'acosta la Pasqua
Cada any fem manualitats relacionades amb la Pasqua. Des de decorar i pintar ous de xocolata a dibuixar conillets de Pasqua. Avui pintem un conillet cuqui! Si voleu, podeu venir a fer aquest taller gratuït a Sabotigueta Roses, tenim una taula amb tot el material necessari.
La importància del joc lliure
D'ençà que va néixer l'Emma teníem clar que volíem que els nostres fills aprenguessin jugant, embrutant-se, descobrint per ells mateixos, en llibertat i sense l'adult que els imposés a tota hora com havien de fer-ho. Ara que l'Emma ja té 7 anys i el Pol en té 4, continuem pensant el mateix i és més... després de l'experiència d'aquests anys com a pares, encara n'estem més convençuts!
Idees per decorar la tardor
Avui us porto un recull de decoracions que al llarg d’aquests últims anys hem anat fent per a engalanar a la tardor l’aparador de Sa Botigueta.
Tips per preparar una festa d'aniversari de 10!
Gaudeix de veure el teu fill feliç!! Sigueix els nostres consells!! És bonic i divertit que els nostres fills puguin participar, decidir, dir la seva i implicar-se en el que serà la seva festa d’aniversari. Així que el primer pas que jo faig és preguntar als meus fills de què volen que sigui la seva festa d’aniversari. Podem orientar-los, proposar-los idees i colors pensant en ells i els seus gustos. Però ells han de decidir! I no oblidis que ells també et poden ajudar en la preparació,...
Gnoma una bonica història d’amistat.
Gnoma és un dels últims llibres editats per Kireei, després d’èxits com Batiscaf, Olivia i les plomes o Tu m’agrades. Els autors són l’Emilia Lang i l’Eduard Blanch, titellaires professionals de la companyia barcelonesa Pea Green Boat i, si us animeu a llegir-lo, descobrireu la bonica història d’amistat d’una gnoma i una ocelleta. Us en faré cinc cèntims...
Atentament, Els Tres Reis Mags
Per començar l’any no podem parlar d’una altra cosa que no siguin Els Tres Reis Mags! A casa no es parla d’una altra cosa. Els nervis estan latents en l’ambient pels més petits, i els més grans revivim aquells moments d’infantesa plens de màgia i records...
We love kraft
El paper kraft és una tendència a l’alça pel que fa al packaging, cada vegada més botigues, dissenyadors i decoradors el fan servir habitualment per a aportar un toc estètic als paquets de regal. Nosaltres, a Sabotigueta, ja fa 10 anys que el fem servir i els resultats són sempre excel·lents.
Escollim joguines?
Ja són aquí! Es anuncis de joguines de tots els gustos, mides, colors i funcionalitats ja ens han inundat tots els canals de televisió, bústies de correu electrònic, de correu ordinari i, fins i tot, de ràdio. Són a tot arreu intentant captar la nostra atenció i fent-nos creure que allò és exactament el que farà feliç el nen quan obri els regals del tió, pare noël, reis o el que celebreu a casa vostra -si és que celebreu alguna cosa-.