S'acosta la Pasqua
Cada any fem manualitats relacionades amb la Pasqua. Des de decorar i pintar ous de xocolata a dibuixar conillets de Pasqua. Avui pintem un conillet cuqui! Si voleu, podeu venir a fer aquest taller gratuït a Sabotigueta Roses, tenim una taula amb tot el material necessari.
La importància del joc lliure
D'ençà que va néixer l'Emma teníem clar que volíem que els nostres fills aprenguessin jugant, embrutant-se, descobrint per ells mateixos, en llibertat i sense l'adult que els imposés a tota hora com havien de fer-ho. Ara que l'Emma ja té 7 anys i el Pol en té 4, continuem pensant el mateix i és més... després de l'experiència d'aquests anys com a pares, encara n'estem més convençuts!
Què hi posem al calendari d'advent?
Arrel d’una publicació recent a Instagram he vist que moltes de vosaltres teniu la mateixa preocupació que jo, com fer i què posar dins els calendaris d’advent. Avui m’agradaria explicar-vos com l’hem fet a casa els últims anys i com hem anat ideant-ne el contingut per tal d’evitar posar-hi les típiques xocolatines.
Idees per decorar la tardor
Avui us porto un recull de decoracions que al llarg d’aquests últims anys hem anat fent per a engalanar a la tardor l’aparador de Sa Botigueta.
Tips per preparar una festa d'aniversari de 10!
Gaudeix de veure el teu fill feliç!! Sigueix els nostres consells!! És bonic i divertit que els nostres fills puguin participar, decidir, dir la seva i implicar-se en el que serà la seva festa d’aniversari. Així que el primer pas que jo faig és preguntar als meus fills de què volen que sigui la seva festa d’aniversari. Podem orientar-los, proposar-los idees i colors pensant en ells i els seus gustos. Però ells han de decidir! I no oblidis que ells també et poden ajudar en la preparació,...
Gnoma una bonica història d’amistat.
Gnoma és un dels últims llibres editats per Kireei, després d’èxits com Batiscaf, Olivia i les plomes o Tu m’agrades. Els autors són l’Emilia Lang i l’Eduard Blanch, titellaires professionals de la companyia barcelonesa Pea Green Boat i, si us animeu a llegir-lo, descobrireu la bonica història d’amistat d’una gnoma i una ocelleta. Us en faré cinc cèntims...
Atentament, Els Tres Reis Mags
Per començar l’any no podem parlar d’una altra cosa que no siguin Els Tres Reis Mags! A casa no es parla d’una altra cosa. Els nervis estan latents en l’ambient pels més petits, i els més grans revivim aquells moments d’infantesa plens de màgia i records...
We love kraft
El paper kraft és una tendència a l’alça pel que fa al packaging, cada vegada més botigues, dissenyadors i decoradors el fan servir habitualment per a aportar un toc estètic als paquets de regal. Nosaltres, a Sabotigueta, ja fa 10 anys que el fem servir i els resultats són sempre excel·lents.
Escollim joguines?
Ja són aquí! Es anuncis de joguines de tots els gustos, mides, colors i funcionalitats ja ens han inundat tots els canals de televisió, bústies de correu electrònic, de correu ordinari i, fins i tot, de ràdio. Són a tot arreu intentant captar la nostra atenció i fent-nos creure que allò és exactament el que farà feliç el nen quan obri els regals del tió, pare noël, reis o el que celebreu a casa vostra -si és que celebreu alguna cosa-.