PLATA

Collaret anells i arracades de plata 925

Volem que trobis la joia de plata perfecta per tu. En la categoria de plata totes les joies són de plata de Llei 925 i les daurades, porten un bany d'or d'una micra. Posem la nostra ànima creativa per a triar i tenir una bonica selecció de joies.

Anells de plata originals

Cuidem cada detall amb un bonic embalatge i us l'enviem a qualsevol part. Ja portem més d'11 anys donant vida a Sabotigueta i anem per un més, per a continuar oferint una bonica selecció, creixent a poc a poquet i gaudint molt del procés.

Arracades de plata

Arracades de plata triades especialment per a tu, amb un disseny senzill i molt elegant. Tota la selecció de dissenys triats estan pensats per a agradar a la majoria de dones, sense importar l'edat.

Collarets de plata

Ens encanta innovar i oferir joies de molts estils diferents, però que sempre siguin diferent al que s'ofereix en general. Moltes i molts dels nostres clients ens comenten que les joies que troben en la nostra web, són les més boniques que han pogut trobar, i les consideren el regal perfecte per al seu éssers més estimats.