COMPLEMENTS

Complements originals per acabar d'arrodonir el teu look, ja sigui pel dia a dia o per alguna ocasió especial. Entra, mira i tria entre tots els productes que tenim! Trobaràs bosses, motxilles, bijuteria, bufandes, mocadors, guants, paraigües... i molt més! 

Bosses i motxilles

Volem que trobis aquella bossa o aquella motxilla que sigui perfecta per a tu! Tenim bosses de diferents mides, colors, acabats... per adult o per infant! Motxilles clàssiques i de boníssima qualitat, com les Kanken o les Numon, fetes a un petit taller de Catalunya. Posem tota la nostra ànima creativa per tenir una selecció variada, bonica i de qualitat. 

Bijuteria

Us oferim una selecció d'articles de bijuteria feta a mà amb excel·lents materials, com l'acer inoxidable, el qual fa que les joies siguin molt duradores. La gran majoria dels productes estan fets a Catalunya, a Mallorca o a França per algunes de les millors marques del sector. A més, els nostres proveïdors són de proximitat, ja que procurem ser cada vegada més sostenibles i donar suport als projectes empresarials del nostre entorn. Cuidem cada detall amb un bonic embalatge i us l'enviem on vulgueu. Per altra banda, portem des del 2008 dissenyant la nostra pròpia línia de bijuteria i any rere any, dissenyem collarets i braçalets nous. Per tant, a Sabotigueta trobareu una bonica selecció de joies de les millors marques i de la nostra pròpia, que va creixent a poc a poquet i estem gaudint molt del procés.

Bufandes i guants

Complements indispensables per aquella època de l'any en la qual ens hem d'abrigar del fred. Dissenys senzills, elegants, còmodes i de bons materials. Guants i bufandes atemporals, de diferents colors i estampats! N'hi ha per a tots els gustos. 

Mocadors

Ens encanta innovar i oferir mocadors diferents. En tenim de diferents materials, llisos o estampats, procurant seleccionar sempre els colors que són tendència i que encaixen en la temporada de l'any en la qual ens trobem. Són còmodes, bonics, pràctics, agradables al tacte i  una molt bona opció per a fer un regal. 

Paraigües

Paraigües divertits pels més petits i les més petites de casa, fàcils d'obrir i tancar i perfectes per portar-los sense ajuda. També tenim paraigües per adults: divertits, plegables, no plegables, grans, petits... i sobretot, de molt bona qualitat!