Jocs de taula

Jocs de taula per a nens/es

Jocs de taula per a nens, que desperten la seva imaginació, jocs per pensar i conèixer millor el món que els envolta, deixant passar les hores amb una àmplia gamma de

També pots trobar jocs de taula divertits i innovadors, que et faran gaudir-se de res jugant amb ells.

Jocs de taula i puzzles actuals que et portaran a mons de fantasia, jocs d'habilitat que et faran aplicar als jocs més complets i reflexius que posaran a prova. Amb uns dissenys que et van agradar tant, que convertiràs en quadres tots els puzles.

Jocs per a nens/es de totes les edats

Trobaràs jocs de taula infantils per a nens petits i jocs de taula per a totes les edats, des dels més petits fins als 10 anys.

Jocs de taula per a nens/es de 3 a 6 anys

Jocs de taula i trencaclosques jue de 3 anys, que els ajuda a familiaritzar-se amb el seu entorn i les formes que els envolten, i jocs de taula per a nens de 4 ,5 i 6 anys, que tenen una mica més de complexitat per desenvolupar la seva consciència espacial i alfanumèrica i que els ajuda interactuar amb els seus amics.

A mesura que els nens creixen, necessiten jocs de taula i puzzles amb més desafiaments per superar-los i fins i tot superar-se a si mateixos. Tenim varies opcions de jocs de taula per a nens de 5 anys.

Jocs per a nens/es de 7 a 10 anys

Els jocs de taula per a nens de 7 anys són més intensos, fomenten la interacció amb els seus amics i els permeten viure centenars d'aventures amb personatges que desperten la seva imaginació.

Els jocs i trencaclosques per a nens de 8 a 10 anys requereixen una altra activitat, i encara que són jocs de taula educatius, també tenen un component més aventurer i necessiten que els jugadors estiguin més enfocats per aprovar les p