Mossegadors

No hi ha productes d'aquesta categoria

Search what you are looking for

Mossegadors per a nens i nenes

Mossegadors perfectes també per l'hora del bany. Sempre pot ser més divertit amb les joguines per a la banyera, platja o piscina que alhora són mossegards per a nadons. Gràcies a ells, els nens associen l'estona que passen a la banyera amb un moment de joc i diversió. I d'altra banda les mamis i papis, amb un espai d'intimitat i confiança amb els petits, que de vegades és difícil de trobar en altres moments del dia.

joguines per al bany de nadons

En aquesta categoria trobaràs joguines per al bany en forma d'animals, fruites, gota d'aigua o els clàssics i entranyables aneguets. Tots ells són d'alta qualitat i adequats, perquè el bany, la platja o la piscina, sigui un moment de plaer. A més estan dissenyats perquè siguin segurs. Descobreix totes les joguines per a la banyera de la nostra categoria.

les millors joguines per al bany

En Sabotigueta  pensem, que encara que no a tots els nadons els agrada banyar-se o jugar a l'aigua, és una activitat a la qual han d'aprendre a acostumar per fomentar un hàbit de neteja i higiene. Per això, s'empren diferents tipus de jocs i joguines aptes per a l'aigua, com els que venem nosaltres. A més d'ajudar a aprenentatge, afavoreix els nadons a relaxar-se, distreures i divertir-se. Sense oblidar-nos que es converteix en un moment de plaer i relaxació per als pares també.