Accessoris pel cabell Infantils

Accessori per als cabells nenes

Estem convençuts que hauràs de fer esforços per no posar-te algun d'aquests cuers per nena ... o potser d'amagat te'ls provis? Els llaços són perfectes i ja estan fets! Si de veritat vols que la teva filla llueixi encara més maca, amb la nostra col·lecció d'ornaments per als cabells, està més que aconseguit.

diademes i llaços per als cabells de nenes

Trobaràs altres complements per als cabells com forquilles, diademes per nenes o bonics cordons per poder fer-li els llaços. Tots els complements per anar ben guapa!

Accessoris pel cabell per nenes, ideals per a qualsevol ocasió, amb una àmplia selecció de llaços, coleteros, diademes. Per recollir i adornar els cabells en diferents estils i en moltíssims colors, llisos o estampats: llaços d'animals, de flors, i molt més.

accessoris pèl nena cerimònia

Ens encanten els llaços! Els llaços per als cabells combinen amb qualsevol look segons el color i tela triada. A la nostra botiga pots comprar en línia un amplíssim assortiment de llaços i llaçades per als cabells fets a mà. Així com forquilles o gomes per pèl.

En Sabotigueta tenim ornaments per als cabells de nenes, i algunes diademes que també es poden usar per a totes les edats. Amb diferents tipus de cinta i colors. La gomes i forquilles per als cabells, vénen en diferents colors i disseny.

ornaments per als cabells de les nenes

Des dels llacets més petits per nadó fins als maxi llaços més grans per als cabells, troba el model que estaves buscant. A més també tenim llaços de tela, llaços de vellut i llaços d'organdí per als cabells.

Forquilles i cuers per a nenes

Les diademes són perfectes per a qualsevol ocasió. Les diademes són perfectes per a qualsevol ocasió. Tenim diademes de flors de Rockahula, que és una bonica diadema de tela amb estampat florejat de color rosa. Queda monísima posada! És molt fina, tant vas veure com de la poden posar cada dia per anar a l'escola.

També disposem de cuers, com el Billie Bear de Rockahula. Ja que si la teva filla és amant dels óssos, la purpurina i el rosa has trobat la goma de pèl perfecta.