NINOS

A Sabotigueta us oferim tota mena de ninos i peluixos per adults i per infants!

Dissenys originals, fets a mà, simpàtics i divertits! Trobareu opcions per a totes les edats i tots els gustos. Us serà difícil escollir-ne només un, ja sigui per vosaltres o per regalar. 

Trobareu una selecció de peluixos que tenen ànima pròpia i un tacte súper agradable! Són suaus i bonics a parts iguals. No deixen a ningú indiferent: balenes, flamencs, mussols, conills, gats... i un munt d'animals més! Molts són reals, d'altres són criatures fantàstiques de les millors marques: Jellycats, Moulin Roty i Picca Loulou. 

Una altra opció és Maileg: una marca danesa que és sinònim de bellesa, delicadesa i qualitat. Dissenys encantadors i especials amb un toc retro que enamoren a grans i petits. Conills, elefants, dinosaures, ossos panda... tots fets 100% de cotó. Els seus dissenys més icònics són els ratolins: van vestits i viuen en una capsa de llumins. A nosaltres ens encanta el ratolí de les dents (el ratolinet Pérez!). 

I per a totes aquelles persones que sigueu fans de les col·leccions, a Sabotigueta en trobareu unes quantes! Per un costat, teniu les Momiji : venen dins una capsa sorpresa i no saps quin et tocarà fins que l'obris! Només has d'escollir la col·lecció que més t'agradi i deixar-te sorprendre! Et toqui el que et toqui... t'encantarà!