SOBRE NOSALTRES

Som l'Esther i la Angelona, filla i mare respectivament. Juntes, el 2009, vam obrir Sa botigueta a Cadaqués (Costa Brava) una petita botiga de bijuteria, ninos i complements. A través de Sa botigueta, a part de donar conèixer, any rere any, nous dissenyadors i productes de marques que ens agraden, hem anat creant els nostres propis dissenys de bijuteria, ninos...tot elaborat, sempre, amb la nostra millor eina, les mans.

A la primavera del 2015 ens vam omplir de valor i vam obrir una segona Sa botigueta a Roses, cosa que ens demostra que després de tot l'esforç i hores infinites tancades al nostre taller creant o davant de l'ordinador han donat el seu fruit. A part de nosaltres, comptem amb l'ajuda de l'Eva, les tres fem un bon equip, amb gustos i punts de vista diferents, cosa que fa que el món de Sa botigueta sigui original, fresc i divers.

Així que si encara no ens coneixeu, us animem a fer-nos una visita a alguna de les nostres botigues. Ens encantarà conèixer-vos, o si us cau una mica lluny, també podeu visitar-nos virtualment a través de la nostra botiga online i/o xaxes socials.

Esperem que a Sa botigueta trobis el regal perfecte per les persones que més estimes, o simplement, per tu.

Últimament estem acceptant nous reptes!! Estem organitzant comiats de solteres diferents i originals!! Amb tallers i gincames divertides. Comptem amb col·laboradors de molts àmbits per poder oferir una bona varietat d'activitats!!! Tot sempre relacionat amb el món de sabotigueta, amb les coses que ens agraden i ensenyan-vos els millors racons de Cadaqués!!

També estem col·laborant amb l'ajuntament i entitats del poble per impartir diferents tallers, tant per nens com per adults!!

A l'apartat del blog us expliquem alguns dels tallers que hem realitzat per la Fira de la Rosa 2016 i un exemple de comiat de soltera!

Si us animeu no dubteu en contactar amb nosaltres a info@sabotigueta.cat o al 615937504!!!

Una forta abraçada!

Street View Sa Botigueta Cadaqués

Ofertes