CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ
Les presents Condicions Generals de Contractació (en endavant Condicions Generals) regularan la relació comercial que sorgeixi entre Sabotigueta.cat i l'usuari o client per la contractació realitzada a través dels formularis que Sabotigueta.cat posa a la seva disposició en el seu lloc web www.Sabotigueta .cat
La contractació a través dels llocs web de Sabotigueta.cat suposarà l'acceptació expressa, pel client o usuari de les pàgines, d'aquestes condicions, com també de les condicions d'ús establertes per la navegació de l'usuari per les pàgines de propietat de Sabotigueta.cat. Aquestes condicions són aplicables sense perjudici de l'aplicació de les normes legals sobre la matèria que siguin aplicables per a cada cas.
Les presents Condicions Generals, estan subjectes al que disposa la Llei 7/1998, de 13 d'abril, sobre Condicions Generals de Contractació, a la Llei 26/1984, de 19 de juliol, General per a la Defensa els consumidors i usuaris, en el Reial Decret 1906/1999, de 17 de desembre de 1999, pel qual es regula la Contractació Telefònica i Electrònica amb condicions generals, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 7/1996, del 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista, i a la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de Informació i de Comerç Electrònic.
Sabotigueta.cat es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en les condicions generals. Aquestes modificacions podran realitzar-se, a través de la seva web, per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades a la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors. Tanmateix, Sabotigueta.cat es reserva el dret d'aplicar, en determinats casos, unes Condicions Particulars de Contractació amb preferència a les presents condicions generals quan ho consideri oportú, anunciant-les en temps i forma oportuns.


INFORMACIÓ PRÈVIA A LA CONTRACTACIÓ
Sabotigueta.cat informa que el procediment de compra a través de les seves pàgines web ve detallat en l'apartat anomenat guia de compra.
Així mateix, Sabotigueta.cat informa que l'usuari pot tenir accés a les condicions d'ús prement l'apartat de condicions d'ús.
Per la contractació amb Sabotigueta.cat a través de la seva web, l'usuari o client declara expressament conèixer, entendre i acceptar aquestes condicions d'ús i generals de contractació. De la mateixa manera l'usuari declara ser major d'edat i tenir la capacitat jurídica i d'obrar necessària per a l'accés als llocs web de Sabotigueta.cat i la contractació per mitjà dels mateixos. L'usuari es fa responsable de tractar confidencialment i responsablement la identitat i contrasenya obtinguda en el registre com a client, no podent cedir-les a un altre.
Un cop efectuada la compra l'usuari visualitzarà la confirmació de la seva comanda en pantalla, podent imprimir aquesta com a comprovant de compra.
La confirmació de comanda i el comprovant de compra (impressió que fa l'usuari) no tindran validesa com factura.


FUNCIONAMENT DE LA COMPRA VENDA
1. - OFERTA DE PRODUCTES I REFERÈNCIA DE PREUS
En compliment de la normativa vigent i, en especial de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, Sabotigueta.cat ofereix en el seu apartat, Botiga en línia, informació sobre tots els productes en venda, les seves característiques i preus. Tanmateix, Sabotigueta.cat es reserva el dret a retirar, reposar o canviar els productes que s'ofereixen als seus clients a través de la seva pàgina web, mitjançant el simple canvi en el contingut de les mateixes. D'aquesta manera, els productes oferts en cada moment per la web de Sabotigueta.cat es regiran per les condicions vigents en cada cas. Així mateix, l'empresa tindrà la facultat de deixar d'oferir, sense previ avís i en qualsevol moment, l'accés als productes esmentats.


2. - INDICACIÓ DELS PREUS.
Cada producte ofert tindrà indicat el seu preu i té incorporat l'IVA. No hi ha INCLÓS cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec. Els preus indicats a la pantalla seran els vigents en cada moment excepte error tipogràfic. Quan el preu sigui diferent pel motiu anteriorment exposat, Sabotigueta.cat ho comunicarà al client, via correu electrònic, abans de procedir a l'enviament del producte.


3. - COSTOS D'ENVIAMENT I LLIURAMENT DE LA COMANDA.
PENÍNSULA, BALEARS, CANÀRIES, CEUTA, MELILLA I ANDORRA:
• Les despeses d'enviament estàndard són de 6 € (4 i 5 dies laborals i per Canàries, Ceuta i Melilla el trànsit serà de 8 dies laborals)
• Les despeses d'enviament urgent són de 9 € (1 i 2 dies laborals)
Excepte en alguna promoció especial, en aquest cas les despeses d'enviament seran gratuïtes.
EUROPA:
• Les despeses d'enviament estàndard són de 15 € . (aproximadament 6 dies laborals a les principals ciutats)
A la resta del món caldrà escriure un e-mail a info@sabotigueta.cat i les despeses d'enviament aniran a càrrec del client (es pagaran al rebre la comanda)
Els costos d'enviament i l'impost sobre el valor afegit (IVA) del producte estan inclosos en el preu final, però no hi ha INCLÓS cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.

 

4. DISPONIBILITAT.
La disponibilitat dels productes oferts per Sabotigueta.cat a través de la seva pàgina web pot variar en funció de la demanda dels clients. Malgrat que Sabotigueta.cat actualitza l'estoc periòdicament, el producte sol licitat pel client podria estar esgotat en aquest moment. En aquest cas, Sabotigueta.cat remetrà un correu electrònic al client informant de la impossibilitat de donar compliment a la seva comanda.

 

5. FORMES DE PAGAMENT.
Disposem dels següents mitjans de pagament: targeta de crèdit, targeta de dèbit i PayPal.
Després de confirmar la comanda en el client serà conduït a la web de PayPal aprofitant la seva plataforma de pagament segur. A la seva pàgina web pots pagar amb la targeta de crèdit o dèbit o si tens, amb el teu compte a PayPal.
Una vegada realitzat el procés de pagament rebràs un mail de confirmació.

 

6. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS.
Sabotigueta.cat compleix amb la normativa vigent. Sabotigueta.cat acceptarà la devolució d'un article sempre dins el termini de 7 dies hàbils des de la recepció. Un cop rebut l'article i comprovat que es troba en el mateix estat en què es va enviar i amb l'embalatge original procedirem al reemborsament. Per tornar un article és necessari que es posi en contacte prèviament amb nosaltres mitjançant correu electrònic info@sabotigueta.cat perquè li indiquem la forma d'enviament adequada.
Si l'article és defectuós o no hagués estat sol licitat per vostè:
Sabotigueta.cat es farà càrrec de les despeses de devolució i del nou enviament.
Si l'article no és del gust del comprador:
El comprador assumirà amb les despeses d'enviament generades per aquesta devolució i les despeses bancàries. Sabotigueta realitzarà una devolució de l'import del producte

Sabotigueta.cat disposa de fulls de reclamacions a disposició del consumidor.


PROTECCIÓ DE DADES.
En conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, Sabotigueta.cat informa als usuaris, del seu website, que les dades personals recollides per l'empresa mitjançant els formularis facilitats a les seves pàgines, seran introduïts en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de Sabotigueta.cat, amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. Tanmateix, Sabotigueta.cat informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, anul•lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a l'adreça Sabotigueta.cat, Carrer Victor Rahola n º 3, 17488, Cadaqués. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per poder utilitzar a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.


LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ APLICABLE.
La relació entre l'usuari i Sabotigueta.cat es regirà per la normativa vigent i d'aplicació, sent competents per decidir sobre qualsevol controvèrsia que es pogués suscitar entre l'usuari i Sabotigueta.cat, els òrgans jurisdiccionals propis de Barcelona.

Ofertes